Tangle_Logo_01

Tangle®
Al meer dan 40 jaar heeft Tangle-speelgoed ‘harten en geesten’ van over de hele wereld veroverd met zijn unieke ontwerp en eindeloze mogelijkheden.Nicholas Zawitz, directeur van Tangle Inc. zegt: “Dit speelgoed is niet zomaar speelgoed, het is een dynamisch promotiemiddel dat uitzonderlijke waarde biedt voor bedrijven die een blijvende indruk willen maken op hun doelgroep”. 

  Waarom Tangle® speelgoed voor de promotionele markt

  • Eindeloze betrokkenheid: Tangle is een interactief hulpmiddel voor stressverlichting dat de handen bezighoudt en de geest betrokken. De betoverende bewegingen en tactiele aantrekkingskracht maken het een perfecte keuze voor iedereen die gedenkwaardige promotionele ervaringen wil creëren.
  • Aanpasbaarheid: Tangle biedt een veelzijdig canvas voor het logo en de boodschap van de klant, waardoor merken zich op een leuke en onderscheidende manier kunnen laten zien.
  • Universele aantrekkingskracht: Tangle overstijgt leeftijd, geslacht en demografie en resoneert met iedereen. Het is de perfecte keuze voor promotionele weggeefacties, relatiegeschenken en product-introductie.
  • Gezondheid en welzijn: In de snelle wereld van vandaag biedt Tangle een eenvoudige maar effectieve manier om stress en angst te verlichten. Het promoten van welzijn en ontspanning via het merk van onze klant zendt een krachtige boodschap uit.
  • Milieuvriendelijk: onze nieuwe promotionele Tangle is, met het oog op duurzaamheid, gemaakt van gerecycled materiaal waardoor het merk van onze klant aansluit bij verantwoorde keuzes.
CocaCola-Tangle_01
Tangle-FedEx-with-shadow_02

Over Tangle®
Tangle Creations®, opgericht door Richard X. Zawitz in 1981, verkoopt veelzijdig en stressverlichtend speelgoed, gemaakt van onderling verbonden plastic schakels. Tangle werd populair in klaslokalen en bij therapieën voor het helpen van mensen met sensorische- en aandachtsproblemen. Er zijn de afgelopen 40 jaar meer dan 350 miljoen Tangles verkocht, en de productlijn blijft zich uitbreiden. De blijvende aantrekkingskracht van Tangle ligt in het tijdloze ontwerp en de therapeutische voordelen, die de fijne motoriek, sensorische ontwikkeling en ontspanning in verschillende omgevingen ondersteunen.

Over Blikvanger
Gevestigd in Nederland sinds 1996, distribueert Blikvanger innovatieve promotieartikelen en reclame-tools. Items die tastbare resultaten opleveren voor de merken van hun klanten. Blikvanger gebruikt de nieuwste neurowetenschappelijke bevindingen en multisensorisch onderzoek om de impact van haar producten op alle niveaus te optimaliseren: textuur, gewicht, functionaliteit en meer. Het resultaat is een reeks items die plezier biedt, een verlangen om te spelen creërt en een blijvende indruk achterlaat door het aanspreken van verschillende zintuigen. De producten van Blikvanger worden verkocht onder de merken Magic Concepts®, Rubik’s®, Logoloop® en Really Useful Phone Stand® en Tangle®. Ze worden gebruikt voor branding, productlanceringen en bij interne communicatie.

Blikvanger
Veemarkt 194
1019 DG  Amsterdam
Nederland
+31 20 423 18 19

KvK nr: 28072980
BTW nr: NL814571566B01

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring